OVER ONS

Bewust leven bruist!

Gezond en duurzaam eten en drinken stimuleren, en laten zien hoe lekker dat is! Dat zindert door alle aderen van Van Leeuwen Catering. Wij zetten ons als familiebedrijf uit Leidschendam al vijfentwintig jaar in voor verantwoorde en betaalbare catering in het onderwijs. Op eigenzinnige wijze geven wij inhoud aan maatschappelijke thema’s, zoals duurzaam, gezond en sociaal ondernemerschap. ‘Je bent wat je eet’ is de gedachte waar wij vanuit gaan. Wij bieden catering op een eigentijdse manier, die dicht bij de doelgroep ligt.

Wij zijn ondertekenaar van het Akkoord ‘Gezonde Voeding op Scholen’ 2016-2020. Dit akkoord hebben wij afgesloten met de stichting Jongeren op Gezond Gewicht, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en het Voedingscentrum. Daarnaast houden wij ons aan de richtlijn Gezondere Kantines van het Voedingscentrum. Deze richtlijn maakt gebruik van producten uit de Schijf van Vijf


Vanwege de corona omstandigheden kunnen wij jou helaas niet verwelkomen in de kantine zoals je van ons gewend bent, maar door middel van deze shop kunnen we er wel voor zorgen dat jij je favoriete Van Leeuwen producten niet hoeft te missen.